PhD Graduation :)

Daisypath Graduation tickers

Saturday, September 15, 2012

hectic beginning :|

Hello Hello dan Assalamualaikum :')

pada malam Sabtu yang suram ni ( suram sbb apa? sebab tinggal sorg2..roomate balik, i x balik taw ;( how sad is thattttttttt?!? ) usually i will be at home right now bila cuti weekend tambah2 cuti isnin ni ; 17/9/2012 eh,ada apa ni? asal cutiii? haaaaaa,kalau korang nak taw, 16/9/2012 is hari MALAYSIA. just that hari tu jatuh on Sunday, so dibawa ke hari isnin dan diisythiharkan sbg cuti umum. PROUDLY MALAYSIAN BABEYHHHHHH ngeeeee

ok back to our main topic today! this week has been hectic for me. chaosssssssss overload! haha.. sebab daftar kursus,add drop subject, pergi dekan uruskan hal tu sana sini. arini da start free... eh bila time free ni la curi peluang study banyak2 and kaw2 punya :P seriously i tell you,UKM punya exam susah seyhhh. da 2 sem ni tak berjaya dapat dekan la mcm time asasi dulu. sad sad sad. takde rezeki kot kan. xpe xpe usaha taw! 


YEAHHHH

so,kita buka buku and hidup baru. tanamkan semangat dan azam. Insyaallah berjaya =D i wanna make my parents proud cause having a daughter like me. "The Most beautiful thing in this world is to see your parents smiling and knowing that you are the reason behind that smile :)" yup,that's it. i wanna be 'that' reason!!!! so now tgh nak adapt dengan persekitaran yang baru,roomate yang baru hehe, and everything yang new2. ouh ye,lecturer saya sgt baikkk dan besttttt! i wanna make them proud too! biar dorg rasa bangga dapat anak murid yang bagus seperti saya cewahhhh

eh,sampai sini je la. banyakkk lagi benda nak wat ni. nak type nama2 budak2 baru yg join kelab kebudayaan KDO. almaklumla, saya ni setiausaha kan.. =.= takpela,tolong menolong. hehe,ok bye bye bye bye byeeeeeeeeeeeeeee

sarah xx


No comments :