PhD Graduation :)

Daisypath Graduation tickers

Friday, September 7, 2012

2nd Year :')

HAI!!! 

Lamanya tak berblog! dah setahun :P

so, apa cerita korang? as for me, i'm just happy right now. Thank you Allah for giving me the chance to live up till right now. banyak lagi benda nak achieve. :')

YES!! finally, i dah habis a year in UKM. now nak masuk 2nd year dah. cepatnya masa berlaluuuuuuuuuu. Boleh tak masa bergerak lambat sikit please? :D

time, why u flies fast? ngee

so,first year in ukm sangat best..mcm2 berlaku..tapi nak type panjang2 leceh plak kan. yang penting, it was hell fun yeah!! (Overnyaaa mak aii) tapi yang penting EXAM dia susahhhhh T.T nak dapat dean list mcm harapan jer. 
*takuttttt*

Anyway, after this, life will be more challenging. hopefully, everything will be just fine. banyak2 doa kayyyyy :)))

kepada kawan2 yang nak fly tuh, jangan lupa I ye :) till we meet again InsyaAllah. have a safe journey kawan2 ku. you all semua dah ada bright future ahead! 

nanti I sambung merepek lagi :DD have to finish up packing barang semuaaaaa. kang last minit meroyan. bye!

sarah xx

1 comment :

Sheila Nasir said...

do follow my blog ya.. http://sheilanasir.blogspot.com