PhD Graduation :)

Daisypath Graduation tickers

Saturday, September 17, 2011

ukm :)

hello everyone,lama kan x berblog ni..almost a month kan? hehe..well,banyak gile bende berlaku,one of the important thing happened last 2 weeks is the 'UKM orientation' :)

well,ckp psl orientation tu,it's called "minggu mesra pelajar" from 7/9 until 10/9..orientasi ni like berkali2 ganda best drpd pasum lu haha sbb x kene torture and fasi2 sume BAIK belaka :P ouh,ade la sorg kakak ni, SORANG je yg mmg rmi x suke r (dah2,xnk ngumpat,hihi) :P

nak cakap ni,UKM besar NAK MAMPOS!!! *hiperbola* ckitla ye :) tapi alhamdulillah dpt kolej yg paling strategik sbb dekat ngn fak,pusanika,dectar,stadium :D mmg beruntunglah..fak dgn kolej pun jln almost 10 minutes gak thru shortcut..seb ade shortcut klu x agak jauh gak..untung jugak sbb dekat ngn perpustakaan..and nk mention,library besar gileeeeeeee,paling besar dlm asia tenggara n agak pening gak bile first time g ctu :P

ape lg eh?ouh ye,rumate pendiam meh :| xpela bru lagi kan.she's so tall and thin cmpared to me hehe..segan gak hihihi..we're both diff course and fac too..ouh course sy ade 95 org(maths,statstik,sci actuary) and mostly actuary ramai chinese :O huhu.. so jom compete2 each other

eh,gtg now la..later I'll akan update more!! hve some errands to do..and,rasa bersyukur dpt masuk ukm,bangi ni hehe k bye :)

sarah xx

No comments :